EXKLUZIV
Menyasszonyi Ruhaszalon és
Menyasszonyi Ruhakölcsönző
Székesfehérvár

Menyasszonyi ruhák

0670/36 00 647

 

Minden lány eljátszott már a gondolattal, hogy egy napon gyönyörű, "az álmai ruhájában" oltár elé vonul, mint egy királynő.

Mikor az álomból valóság lesz, akkor jön a tanácstalanság:

Melyik az a ruha?

kep

Végig kell gondolni, hogy milyen az egyéniségedhez és az alkatodhoz illő ruha. A nagy napon fontos, hogy magabiztosan viseld álmaid ruháját.

Szalonunkban a menyasszonyi ruha kiválasztása katalógusaink áttekintésével kezdődik.

A katalógusainkból kiválasztott ruhák alapján mi már tudjuk, melyik az ízlésednek megfelelő modell, az egyéniségedhez passzoló menyasszonyi ruha.

Szalonunkban Eddy K. Demetrios márkájú menyasszonyi ruhák találhatóak.

A nagyszoknyás ruhák karcsúsító hatásúak. A szoknyarész fazonja és anyaga nagyon változatos lehet. Romantikusabb és habosabb a ruha, ha anyaga alul tüll.

Ha az alsórész anyaga selyem elegánsabb hatású a ruha. A ruhák felső része erősen karcsúsított a trendnek megfelelően pánt nélkül, de természetesen vannak ejtett vállú, rövid ujjú fazonok is.

Ezeket a ruhákat készíthetjük fűzővel is, így ki-ki eldöntheti, mennyire kíván rásegíteni természet adta karcsúságára. Az új trend modelljei között vannak igen dekoratív szoknya megoldások, raffolással díszítettek, aszimmetrikus fazonúak és olyanok is, amelyeket egy-egy pontos feltűzés teszi érdekesebbé. A ruhák dekoltázsa lehet merész, illetve lehet diszkrétebb, v kivágású egyenes vagy ívelt.

A nagyszoknyás ruhák nem csak tökéletes alakúaknak valók, jól állnak azoknak a menyasszonyoknak is, akik kissé körte alakúak vagy éppen széles csípőjűek, telt keblűek, arányosan molettek illetve egy kis csellel az "A" kosárral rendelkezőknek is.

Klasszikusan a Magyar piacon "A" vonalúnak nevezett fazonok mell alatti szabásvonallal készülnek, felül testhez állóan, alul fokozatosan bővülnek, ezáltal a keblekre terelik a figyelmet, és fantasztikusan leplezik a derék a csípő és az alsótest esetleges súlytöbbleteit. Ezek a menyasszonyi ruhák is készülhetnek különböző anyagból és különböző díszítéssel. A 2009-es menyasszonyi ruha trend elég széles palettájú. A habos aljú, felső része fűzős, pánt nélküli fazonoktól az egyszerű szabású ejtett vállú menyasszonyi ruhákig bármilyen modellt választhatunk menyasszonyi ruhának, hogy trendik legyünk. Az uszályos és uszály nélküli ruhák szintén rendelkezésre áll szalonunkban minden menyasszony számára.

Színekről:

kep

A fehér színű menyasszonyi ruha mellet divat a fehér ezüstszínű strassz és hímzett menyasszonyi ruha, a pezsgő színű arany hímzéssel, ezüst strasszokkal, a pasztellszínekkel kombinált és a sötét színekkel kombinált menyasszonyi ruhák. Leginkább azok a menyasszonyok választják a színes ruhákat, akik már második alkalommal állnak az oltár elé. Azok a kedves menyasszonyok, akik az első alkalommal állnak oltár elé a fehér menyasszonyi ruhát, kevesebb számban a halvány pezsgő színű ruhákat választják.

A kiegészítők választása a menyasszonyi ruha kiválasztása után történik. Szalonunkban a kiegészítők teljes repertoárja megtalálható a fátyoltól a fejdíszig. Nyitott menyasszonyi ruha esetén külön rövid ujjú vagy hosszú ujjú bolerót, vagy stólát adunk.

Az Exkluziv Menyasszonyi Ruhaszalon külön szolgáltatása, hogy uszályos menyasszonyi ruhákhoz külön táncruhát biztosítunk. Ennek a szolgáltatásnak nincs plusz költsége. A táncruhát a menyasszonyok szívesen fogadják, nem kötelező jellegű a táncruha hosszát rövidebbre állítjuk, hogy a lakodalom alkalmával könnyebb legyen benne a tánc, a mozgalmas éjszaka.

Bármilyen kérdés merülne fel bennetek a menyasszonyi ruhákkal, illetve a szalonunkban található kollekciókkal kapcsolatban kérlek, küldjetek e-mailt. A kapcsolat címszó alatt tehetitek ezt meg. Szívesen válaszolunk minden kérdésetekre.

Üdvözlettel, Réger Tiborné Antónia